Barcelona är en riktig cityfavorit

Barcelona är en storstad som lockar många turister årligen och framför allt många svenskar när våren börjar träda fram. Det finns mycket att göra och god mat att förtära, så det är inte många det går nöd på.

LaptopEnligt en undersökning från resebolaget Ving är Barcelona en otrolig storfavorit när 7633 personer fick svara på en undersökning om cityresor. Där framkom det att resenärer helst väljer Barcelona och att de gärna åker framåt vårkanten och gärna tillsammans med deras partner för att i en vacker stad upptäcka våren. Och visst finns det mycket att upptäcka i denna livfulla storstad, Barcelona är en stad av puls och liv och är man sugen på att dansa på gator och torg har man stor chans att vara med om minnen för livet genom att vara med på olika ringdanser för att hylla Kataloniens människor och traditioner. Dansen som dansas är en dans som under Francos tid var förbjuden och som kallas för Cobla som dansas februari-mars och september-november.

Konferens utomlands

Det är inte bara turister som reser till denna stad för att sola, bada och bege sig ut på olika sevärdheter. Detta är en perfekt plats för att blanda lite nytta med nöje och för att bege sig till om man vill ha en bra konferens. På www.travel2.se kan du ta del av många härliga konferenser utomlands, och detta är något som blir alltmer populärt i vårt stressade samhälle och något som uppskattas stort av de anställda.

Så, oavsett om det är en privat resa eller om det handlar om att åka till Barcelona med jobbet så är detta en riktig pärla för alla tillfällen.