En favorit att kolla på FC Barcelona

Fotbolls-VM är minst sagt i full gång, och fotbollsfans världen över jublar otroligt mycket över detta. Och inte bara när laget som deras hjärta klappar för gör mål, utan över huvud taget. Ett VM är helt enkelt en ordentligt stor fotbollsfest, och alla kan glädjas åt den, oavsett om man är i VM eller inte.

Alla hejar vi på något lag i VM

FC barcelona camp nouOch inte heller är det alltid som man riktigt kan bestämma sig för vilka man ska heja på, om Sverige inte är med som nu till exempel det vill säga. Ofta har man ett lag som ens hjärta klappar lite extra för i Europa med spelare från hela världen, så det kan vara svårt att välja. Ett lag som många gillar lite extra är Spanien, just eftersom topplaget FC Barcelona är en favorit hos väldigt många. Nu har dessvärre Spanien hunnit åka ut redan i gruppspelet, trots att de vann hela VM förra gången, men som tur finns alltid ”Barca” kvar!

Populärt att åka för att kolla på FC Barcelona

Att åka på sportresor runt om Europa är nämligen något som otroligt många mer än gärna gör, och kanske då i synnerhet just fotbollsresor! Och om det är någon destination som är populär, så är det Barcelona med sin Messi! Dels för att det är en så otroligt trevlig stad att vistas i såklart, men också för att man är garanterad fotboll i världsklass, för det är just det som ”Barca” står för. Att det blir stornyheter när en svensk, särskilt en mycket ung sådan, blir värvad dit är med andra ord inte så konstigt. Det är en dröm för många att en vacker dag få spela där. Men får man inte det? Ja, då får man nöjda sig med det näst bästa och åka dit på en härlig resa och kolla på när andra spelar fotboll!