Plugga spanska i Barcelona!

Många är det som drömmer om att lämna Sverige för att testa livet i en annan stad, och nu har kommer det också möjligheter som gör att fler svenskar får möjlighet att studera utomlands.

Strand i spanienOch Barcelona är verkligen en perfekt stad för att studera i! Här kan du bland annat studera spanska samtidigt som du njuter av livet och den spanska atmosfären. Det är lätt att fastna i Barcelona, och man trivs snabbt som fisken i vatten. Det är en kreativ miljö att inspireras av och om du har möjlighet att resa hit för att studera är det verkligen någonting du ska göra snarast möjligt. Det finns många alternativ för vad man ska studera, men att plugga spanska är verkligen en smart sak i och med att det är ett världsspråk som kommer att ge dig mängder av fördelar, även när du kommer tillbaka till Sverige. Är du intresserad av att lämna Sverige och utforska Spanien? Kolla då in här: http://www.is.se/sprakkurs-spanska-studera-spanien.aspx för att läsa mer. Vill du läsa mer om just att plugga i Barcelona finns det också att läsa om, så här skriver is.se om staden:

Staden mellan berg och hav – är en av Europas intressantaste kultur- och nöjesstäder. Blandningen av tradition och trender gör det mesta möjligt. Här varvas storstadspuls med strandliv och mångtusenårig historia. Medeltida gotik, artonhundratalets katalanska ”modernismo” och ultramodern arkitektur skapar en unik stadsbild. Fotboll i världsklass möter museer, avantgardistisk konst och design och sammanstrålar på spännande barer och restauranger.

Sugen? Du är inte ensam! Ta steget och studera i Barcelona medan du fortfarande kan. Det är en upplevelse som du kommer att ha med dig hela livet och som kommer att bringa dig massvis av lycka. Våga, du kommer inte att ångra dig!