Hösten en bra tid i Barcelona

För den som vill uppleva staden med ständig puls kommer det att finnas bra priser till Barcelona i höst. Passa på att se staden från den vackra sidan när hösten slår till med sina färger och sinnesstämningar.

Barcelona är en anrik och vacker stad, men det är just under hösten som det mesta sevärdheterna upplevs som extra vackra. Första gången i staden bör man absolut passa på att se staden från ovan med hjälp av den vackra utsikten som kan upplevas från Montjuic berget. Andra sevärdheter som alltid lämnar avtryck på besökarna är Ciutadella-parken och Sagrada Famillia. Nytt om några år kommer att vara att man till och med kommer att kunna åka skidor i staden. Barcelona beräknar nämligen att den nya skidbacken, som kommer att vara inomhus under tak, kommer att vara klar vid år 2015.

För dem som är fotbollsintresserade kan en höst i Barcelona också innebära en fotbollsupplevelse med mästarlaget FC Barcelona. Matcherna på hemmaarenan säljer dock ut snabbt, så det gäller att ha flyt och vara ute i god tid för att få tag i biljetter.